Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SZUKAM] Hosting pod stronę (darmowy)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

www.cba.pl

Świat nie przyjął mnie, nie byłem gotów porzucic dawnego życia, ale bylem gotów rzucic sie w otchłan mroku aby móc zdziałac więcej i rzeby to wszystko sie skończyło.
The world will not accept me, I was not ready to give up his old life, but I was ready to throw himself into the abyss of darkness to be able to do more and sculptures that everything will end.

- Jestem poetą? Czy nie?

Opublikowano

Polecam xaa.pl Tanio i dobrze :) Sam mam tam pakiet Max i jestem zadowolony ;) A tobie wystarczy MINI 3zł za 1/msc. ;)

Opublikowano

Ja zas polecam jcom.pl. Nic nie jest doklejane, za free, mozesz dawac subdomeny itp. Jednak ja wole oczywiscie strone w pluginie (sam napisalem, ale mozesz do tego uzyc dynmap)

Opublikowano

Ja tak jak osoba wyżej polecam xaa.pl Jesli się uczysz html'a czy coś to ten 1 pakiet jest najlepszy: nie masz reklam (w ogole) i masz dostep do calej gamy ustawien. A 3 zlote sms to nawet pod lozkiem znajdziesz ;)

Serwer w którym odkryjesz prawdziwego siebie.

ELERION

Opublikowano

Poleciłbym ci ehos.pl bo ceny są tam naprawdę niskie lecz jest to hosting kolegi który ma małe problemy.
Na xaa.pl się nie opłaca. Oni za dużo chcą a za mała dają.
Chwalą się nie wiadomo czym a tak naprawdę inne darmowe hostingownie mają za darmo lepsze opcje.
cba.pl lub te hostingi którzy przedmówcy wymienili ;)
Jeżeli masz Adblocka to na Cba.pl tych reklam nie zauważysz... jak ja ^_^ B)

GNLS-Soxic.png

Opublikowano

Ale innym te reklamy rozwalaja strony www ;) Szczegolnie poczatkującym. Więc nie chwal kolegi z problemami tylko poleć coś sprawdzonego.

Serwer w którym odkryjesz prawdziwego siebie.

ELERION

Opublikowano

Siemanko, zna ktoś jakiś darmowy hosting gdzie mogę wgrać moje pliki HTML?

ggrgwgwg

xxx - jest dział do publikacji serwerów.

Opublikowano

pun.pl - sam tam mam serwer :)

Tam masz już wgrany skrypt :P I nie da się go zmienić, nawet dostępu do ftp nie ma :X A jemu chodziło o serwer gdzie może wrzucić swoje pliki :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...